Kokos chiagrød med mangopuré
Lækker eksotisk morgenmad i form af kokos chiagrød med mangopuré, passionsfrugt og kokoschips. Virkelig nem, lækker og sund morgenmad!
Ingredienser
2 pers.
Chiagrød:
4 spsk. Chiafrø
3 spsk. Kokosmel
1/2 tsl. Vaniljesukker
2 dl. Mælk
1 1/2 dl. Vaniljeyoghurt
Mangopuré:
250 g. Moden mango
Saft fra 1/3 Citron
Derudover:
En håndfuld kokoschips
1 Passionsfrugt
2 Hornvioler som pynt
Fremgangsmåde
Rør chiafrø og mælk sammen. Sæt det i køleskabet og rør løbende i det den første time, så chiafrøene ikke falder til bunden. Lad det stå over natten. Næste morgen er grøden klar og kokosmel røres i grøden. Bagefter vendes det sammen med vaniljeyoghurt.
Mangopuré:
Skær mango i mindre stykker. Kom det i en blender, og blend til du har en glat puré. Smag til med citronsaft.
Kom halvdelen af chiagrøden i en skål, læg et lag af mangopuré på og top med det resterende chiagrød.
Top chiagrøden med med lidt ekstra mangopuré, kokoschips, både af passionsfrugt og en hornviol.
Ingen kommentarer endnu