Cocktail med havtorn og ingefær

Kokos chiagrød med mangopuré

Lækker eksotisk morgenmad i form af kokos chiagrød med mangopuré, passionsfrugt og kokoschips. Virkelig nem, lækker og sund morgenmad!

Ingredienser
2 pers.
Chiagrød:
4 spsk. Chiafrø
3 spsk. Kokosmel
1/2 tsl. Vaniljesukker
2 dl. Mælk
1 1/2 dl. Vaniljeyoghurt

Mangopuré:
250 g. Moden mango
Saft fra 1/3 Citron

Derudover:
En håndfuld kokoschips
1 Passionsfrugt
2 Hornvioler som pynt

Fremgangsmåde
Rør chiafrø og mælk sammen. Sæt det i køleskabet og rør løbende i det den første time, så chiafrøene ikke falder til bunden. Lad det stå over natten. Næste morgen er grøden klar og kokosmel røres i grøden. Bagefter vendes det sammen med vaniljeyoghurt.

Mangopuré:
Skær mango i mindre stykker. Kom det i en blender, og blend til du har en glat puré. Smag til med citronsaft.

Kom halvdelen af chiagrøden i en skål, læg et lag af mangopuré på og top med det resterende chiagrød.
Top chiagrøden med med lidt ekstra mangopuré, kokoschips, både af passionsfrugt og en hornviol.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocktail med havtorn og ingefær