Jomfruhummerhaler med blomkålspuré, romanesco og brunet smør med hasselnødder

Cocktail med havtorn og ingefær

Frisk og syrlig cocktail med havtorn og ingefær.

Ingredienser
2 pers.

8 cl. Gin
1,5 Æggehvider, pasteuriseret
8 cl. Citronsaft
300 ml. Lemon sodavand
En lille håndfuld isterninger

16 cl. Sirup:
1,5 dl. Havtorn
30 g. Ingefær
1 dl. Sukker
0,75 dl. Vand
1/3 tsk. Vaniljesukker

Pynt:
Rosmarin

Fremgangsmåde
Skræl ingefær og skær det i mindre stykker. Kom det i en lille gryde med havtorn, sukker, vand og vaniljesukker – og kog det op. Lad det stå og simre på komfuret. Sigt det herefter gennem en si, kom det på flaske eller glas og sæt på køl til det skal bruges.

Kom gin, æggehvider, citronsaft og sirup i en shaker og ryst den godt. Kom isterninger i og ryst igen.
Hæld det i et cocktailglas, top med lemonsodavand og kom en kvist rosmarin i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jomfruhummerhaler med blomkålspuré, romanesco og brunet smør med hasselnødder