Brændte mandler

Chokoladetrøfler med orangeknas

Chokoladetrøfler med orangeknas, rullet i hasselnødder med guldstøv – perfekt som julekonfekt.

Ingredienser
Ca. 30 stk.

1 Dåse kondenseret mælk
175 g. Mørk chokolade
25 g. Smør
60 g. Kakaopulver

Orangeknas:
35 g. Hasselnødder
2 spsk. Sukker
30 g. Cornflakes
Skal fra 3 øko appelsiner

Derudover:
100 g. Hasselnødder
2 tsk. Guldstøv

Fremgangsmåde
Kom kondenseret mælk, chokolade, smør og kakaopulver i en lille gryde, og smelt det ved lav varme – rør i det undervejs.
Imens kommes sukker på en lille pande og smeltes ved middel varme. Når det er smeltet kommes hasselnødderne på og vendes hurtigt rundt i karamellen på panden- kom det på et stykke bagepapir og lad det køle af.
Herefter blendes det til små stykker i en minihakker. Cornflakes blendes ligeledes i minihakker.
Når chokolademassen er smeltet i gryden, køles det ned (uden det når at sætte sig) og de hakkede hasselnødder, cornflakes og skal fra 3 appelsiner vendes i. Sæt på køl i nogle timer til det er fast, og rul herefter kugler.
Blend hasselnødder fint i en minihakker, vend dem i guldstøv og rul kuglerne i det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brændte mandler