Andeburger med æble, marineret rød spidskål og sennepsmayo

Brunkager

Min opskrift på gode, krydrede brunkager – som altid hører julen til.

Ingredienser
50 stk.

100 g. Smør
100 g. Brun farin
50 g. Lys sirup
175 g. Hvedemel
1 1/2 tsk. Kanel
1/2. Stødt nellike
1/2 Allehånde
1/2 Stødt Ingefær
1/2 Potaske
Skal fra 1/3 Appelsin
1 tsk. Appelsinsaft
65 g. Smuttede mandler, grofthakket

Fremgangsmåde
Smelt smør, sirup og brun farin ved middel varme. Lad det herefter køle af til det er fingervarmt.

Bland kanel, nellike, allehånde, ingefær, appelsinskal, hvedemel og mandler sammen.
Opløs potaske i appelsinsaft og rør det i blandningen med mel og krydderier.
Ælt det godt sammen med smør/sukkermassen til det er ensartet.

Form en tyk “pølse” af dejen og kom bagepapir om. Læg det på køl i nogle timer – gerne natten over.

Skær tynde skiver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ca. 8 minutter ved 180 grader.
Lad dem køle af inden servering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andeburger med æble, marineret rød spidskål og sennepsmayo