Svinemørbrad i hoisin med pak choi og gulerodspuré

Pasta i tomatsauce med salsiccia og svampe

En dejlig efterårs pastaret med pasta i tomatsauce, salsiccia, svampe, parmesan og frisk basilikum.

Ingredienser
2 pers.
250 g. Pasta
180 g. Salsiccia
200 g. Svampe (Jeg brugte brune champignoner)
En håndfuld basilikum
Parmesan

Tomatsauce:
1 Dåse hakkede tomater
2 spsk. Tomatpuré
1 Bananskalotteløg
2 Fed hvidløg
1 tsk. Oregano
1 tsk. Timian
1/2 tsk. Chiliflager
2 Lauerbærblade
1 spsk. Balsamico eddike
1 dl. Fløde
3/4 dl. Pastavand

Derudover:
Olie og smør til stegning

Fremgangsmåde
Hak skalotteløg og hvidløg fint og sauter det i olie og smør i en gryde ved middel varme. Skub det til side og rist tomatpuré af.
Kom hakkede tomater, balsamico eddike, oregano, timian, chiliflager og lauerbærblade i og lad det simre, gerne en halv time. Tilføj fløde og lad det simre videre imens du koger pasta.
Til sidst tilføjes pastavand og saucen stavblendes til den er galt.

Kog pasta efter anvisning på pakken. Husk at gemme lidt af pastavandet til tomatsaucen.

Imens pastaen koger skæres svampe i mundrette stykker og steges ved høj varme i olie. Når de har taget farve, skrues der ned for varmen og smør tilsættes.
På en anden pande steges stykker af salsiccia ligeledes ved høj varme i olie til kødet er gennemstegt.

Vend pasta i tomatsauce og kom svampe og salsiccia på. Riv parmesan ud over og top med frisk basilikum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinemørbrad i hoisin med pak choi og gulerodspuré