Pasta i tomatsauce med salsiccia og svampe

Brændte mandler

Det er hurtigt og nemt at lave sine egne brændte mandler – og så smager de bare virkelig godt.

Ingredienser
200 g. Mandler
200 g. Sukker
3/4 dl. Vand
1/4 tsk. Kanel

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser på en pande ved middelhøj varme og rør i det hele tiden, så det ikke brænder på.
Når vandet fordamper begynder sukkeret at krystallisere og bliver hvidt og tørt. Skru lidt ned for panden, rør fortsat i mandlerne hele tiden – og vent på, at de begynder at karamellisere lidt igen. (Det er vigtigt at sukkeret ikke smelter) Tag dem hurtigt af panden og læg dem på et stykke bagepapir, til de er kølet af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta i tomatsauce med salsiccia og svampe