Rimmet torsk med havtorn og avocadocreme

Små brombærkager med cream cheese frosting

Små svampede brombærkager med cream cheese frosting. Et perfekt modspil af det søde og syrlige i en lækker lille hapser.
Jeg serverede dem som petit fours sammen med nogle andre små kager til min fødselsdag.

Ingredienser
ca. 22 stk.

Brombærkager:
80 g. Sukker
80 g. Smør
100 g. Mel
1 Æg
0,5 dl. Kærnemælk
100 g. Brombær
½ Vaniljestang
0,5 tsk. Bagepulver
En knivspids salt

Cream cheese frosting:
100 g. Philadelphia
50 g. Smør
65 g. Flormelis
1/2 Vaniljestang
1 tsk. sukker til vaniljestangen
Saft og skal fra 1/4 øko citron

Pynt:
Hakket pistacie
Rød skovsyre

Derudover:
Sprøjtepose
Tylle 11 fra Kunst & Køkkentøj
Udstikker på 3,5 cm.

Fremgangsmåde
Brombærkager:
Flæk vaniljestangen og bland vaniljekornene med lidt af sukkeret.
Pisk smør, vanilje og sukker lyst og luftigt. Pisk herefter æg i , og tilsæt kærnemælk.
Bland mel, bagepulver og salt sammen. Sigt det i massen og vend det sammen. Til sidst vendes brombær forsigtigt i dejen.
Beklæd et ildfast fad (20×25 cm.) med bagepapir og fordel dejen heri.
Bag ved 180 grader i ca. 25 min. Lad den herefter køle af, inden du stikker de små kager ud.

Cream cheese frosting:
Pisk smør luftigt. Tilsæt philadelphia, sukker, vanilje og citron (skal og saft) og pisk videre.
Til sidst sigtes flormelis i blandingen. Pisk til du har en fast og luftig konsistens.
Fyld på sprøjtepose med tylle.

Sprøjt cream cheese frosting på de små brombærkager.
Hak pistacie og drys over. Pynt med skovsyre på toppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmet torsk med havtorn og avocadocreme