Abemad - frugt med råcreme

Rimmet torsk med havtorn og avocadocreme

En lille lækker forret med rimmet torsk, syrlige havtorn, fed avocadocreme, sprød rudgbrødscrumble og dild.

Ingredienser
2 pers.
120 g. Torsk (Det er vigtigt, at det har været frosset ned inden!)
1 tsk. Sukker
1 tsk. Salt
2 spsk. Havtorn
1 Avocado
2 spk. Creme fraiche 18%
1 tsk. Citronsaft
Salt og peber
1 Skive rugbrød
1 tsk. Smør
Dild

Fremgangsmåde
Drys torsken med salt og sukker og sæt på køl i mindst 2 timer – gerne længere.
Kom en stor tsk. smør på panden, og lad det smelte ved lav varme. Smuldr en skive rugbrød, kom det på panden ved middel-høj varme og rist til det er sprødt. Lad det køle af.
Kom avocado, creme fraiche, citronsaft, salt og peber i en minihakker/blender, og blend til det har en glat og cremet konsistens. Fyld på sprøjtepose.

Skær torsken i tynde skiver, og læg dem op ad af hinanden på en tallerken.
Fordel små dutter af avocadocreme rundt på torsken og læg havtorn mellem dem. Drys med rugbrødscrumble og sæt små stykker af dild på dutterne af avocado.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Abemad - frugt med råcreme