Små brombærkager med cream cheese frosting

Bagt græskar med parmesan, chili og forårsløg

Bagt hokkaido græskar med parmesan, chili, forårsløg og ristede græskarkerner – super nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden, som kan laves på et øjeblik. Imens græskarstykkerne er i ovnen, klargøres toppings, så de er klar til at blive drysset på.

Ingredienser
1 Hokkaido græskar
2 Forårsløg
1/2 Rød chili
25 g. Græskarkerner
2 spsk. Olivenolie
Parmesan
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Skær skrællen af dit græskar, del det på midten og grav kernerne ud. Skær det i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Hæld olivenolie over og bag ved 180 grader i ovnen i ca. 15 minutter.
Imens kommes græskarkernerne på en pande ved middelhøj varme og rist dem til de bliver gyldne. Hold panden i bevægelse jævnligt, så de ikke brænder på. Lad dem efterfølgende køle af.
Derefter hakkes forårsløg og chili fint.
Læg de færdigbagte græskarstykker på en tallerken og kværn salt og peber på. Riv parmesan ud over og drys med forårsløg, chili og græskarkerner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små brombærkager med cream cheese frosting