Vandmelonsalat med mozzarella og avocado

Tuntatar med mango, avocado og sesam

Tuntatar er forret som er nem og hurtig at lave, men samtidig smager vanvittig godt! Min udgave er med en masse skønne smage i form af: mango, avocado, forårsløg, chili, dild, sesamfrø, lime og soya.

Ingredienser
2 pers.

200 g. Tun (sushi tun)
1 Mango
1 Avocado
1 Forårsløg
1 Rød chili (afhængigt af styrke)
Skal fra 1 lime
En håndfuld dild
1 tsk. Sesamfrø
1 tsk. Sorte sesamfrø

Derudover:
Dild
Brøndkarse
Soya
Anretterring

Fremgangsmåde
Rist de almindelige sesamfrø ved middel varme på en lille pande. Sørg for at holde dem i bevægelse jævnligt, så de ikke brænder på. Lad dem køle af.
Imens skæres tun, mango og avocado i små, mundrette stykker. Skær forårsløg i tynde ringe og hak chili og dild fint.
Kom det hele i en skål, riv limeskal ud over, kom sesam i og vend det sammen.
Sæt en anretterring på din tallerken og fyld blandingen af tuntatar i. Pynt med dild og brøndkarse.
Dryp soya på ved servering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandmelonsalat med mozzarella og avocado