Tuntatar med mango, avocado og sesam
Tuntatar er forret som er nem og hurtig at lave, men samtidig smager vanvittig godt! Min udgave er med en masse skønne smage i form af: mango, avocado, forårsløg, chili, dild, sesamfrø, lime og soya.
Ingredienser
2 pers.
200 g. Tun (sushi tun)
1 Mango
1 Avocado
1 Forårsløg
1 Rød chili (afhængigt af styrke)
Skal fra 1 lime
En håndfuld dild
1 tsk. Sesamfrø
1 tsk. Sorte sesamfrø
Derudover:
Dild
Brøndkarse
Soya
Anretterring
Fremgangsmåde
Rist de almindelige sesamfrø ved middel varme på en lille pande. Sørg for at holde dem i bevægelse jævnligt, så de ikke brænder på. Lad dem køle af.
Imens skæres tun, mango og avocado i små, mundrette stykker. Skær forårsløg i tynde ringe og hak chili og dild fint.
Kom det hele i en skål, riv limeskal ud over, kom sesam i og vend det sammen.
Sæt en anretterring på din tallerken og fyld blandingen af tuntatar i. Pynt med dild og brøndkarse.
Dryp soya på ved servering.
Ingen kommentarer endnu