Rabarber cocktail

Ramsløgsmayo

Dette års høst af ramsløg er blevet brugt til en lækker grøn ramsløgsmayo, som kan bruges til rugbrødsmadder, sandwiches, dyppelse til pommes osv.

Ingredienser

90 g. Ramsløg
6 dl. Smagsneutral olie
4 Æggeblommer
2 tsk. Dijonsennep
4 spsk. Hvidvinseddike
Salt og peber

Fremgangsmåde
Varm olie op til 55 grader.
Blend olie og ramsløg i nogle minutter. Sigt den grønne olie gennem en suppesi eller et klæde.
Sørg for at æggeblomme og olie har samme temperatur når du skal lave din mayo.
Pisk æggeblomme, dijonsennep, hvidvinseddike, salt og peber sammen.
Hæld en tynd stråle af den grønne olie i lidt ad gangen, imens du fortsat pisker. Pisk til du har en fast og stiv mayo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber cocktail