Tærte med laks og asparges

Rabarber cocktail

Denne rabarber cocktail er super frisk, både sød og syrlig – og er helt perfekt her til sommer. En af mine klare favoritter.

Ingredienser
2 stk.

Rabarbersirup
175 g. Rabarber
200 g. Sukker
80 g. Vand

16 cl. Rabarbersirup
8 cl. Vodka
400 ml. Lemonsodavand
2 Øko limefrugter
Isterninger

Pynt:
Mynte
Rabarbersnirkel (skæres med tyndskræller)


Fremgangsmåde

Rabarbersirup:
Rens rabarber og skær dem i små stykker.
Kom dem i en gryde med sukker og vand, og kog ved middelhøj varme til rabarberne er møre. Skru hefter ned for varmen og lad det simre i mindst 15 min.
Si saften fra, så du har en ren sirup og kom den i en lufttæt flaske/beholder og sæt på køl.

Kom vodka og rabarbersirup i to glas. Skær limefrugter i kvarte og tryk saften (1 hel lime pr. drink) ud i rabarbarsirup/vodka og læg herefter 4 både i hver.
Kom en stor håndfuld isterninger i og top med lemonsodavand. Rør rundt, så rabarbersaften bliver fordelt.
Pynt med en kvist mynte og en rabarbersnirkel.

Opskriften her tager udgangspunkt i 2 store glas, som på billedet, så den kan også bruges til 4 små glas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tærte med laks og asparges