Dessert med jordbærmousse, rabarberkompot og pistaciebund

Grønne asparges med parmesan og ristede mandler

Blancherede grønne asparges med parmesan, ristede mandler, der toppes med ramsløgsblomster, som jeg selv har plukket og brøndkarse fra min altan. Jeg synes altid det er så skønt at spise mad, som man selv har groet eller plukket i skoven.
Nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden.

Ingredienser
400 g. Grønne asparges
30 g. Mandler
10 g. Parmesan
Ramsløgsblomster (kan erstattes med hvidløgsblomster)
Brøndkarse

Fremgangsmåde
Kom vand og lidt salt i en gryde. Når vandet koger kommes de grønne asparges i, og tages op igen efter 1 minut, så de stadig har bid. Kom dem direkte i isvand, så tilberedningen stoppes og farven bevares.
Imens hakkes mandler groft og bages i ovnen ved 200 grader i 6-8 minutter. Lad dem herefter køle af.
Dryp dine asparges af og læg dem på en tallerken. Top med ristede mandler, parmesan, ramsløgsblomster og brøndkarse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dessert med jordbærmousse, rabarberkompot og pistaciebund