Hvide asparges med sauce mousseline og stenbidderrogn

French toast

French toast eller armeriddere, om man vil, er en nem og lækker dessert til brunchbordet eller som lækker morgenmad i weekenden. Top dem med en masse lækre bær, sirup og drys med flormelis – og så har du en lækker morgenmadsdessert på et øjeblik.

Ingredienser
2 stk.

2 Skiver godt brød (jeg bruger surdejsbrød)
1/2 Æg
0,25 dl. Mælk
1 tsk. Sukker
1/4 tsk. Kanel
En knivspids vaniljesukker

Smør til stegning

Derudover:
Friske bær
Sirup
Flormelis

Fremgangsmåde
Pisk æg, mælk, sukker, kanel og vaniljesukker sammen. Vend brødskiverne heri. Lad dem suge så meget væske som muligt.
Varm en pande op ved middel varme og kom smør på.
Kom brødskiverne på og steg dem gyldne på begge sider.
Server med friske bær, sirup og flormelis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvide asparges med sauce mousseline og stenbidderrogn