Fuglereder med passionsfrugt curd og vaniljeskum

Blodappelsinsalat med mynte og ristede mandler

En simpel blodappelsinsalat med olivenolie, mynte og ristede mandler, som kan laves på et øjeblik. Jeg synes den er god både som del af et brunch bord, og som tilbehør til aftensmaden

Ingredienser
2-3 personer
3 Blodappelsiner
10 g. Mandler
1 spsk. Olivenolie
En lille håndfuld mynte


Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader. Hak mandlerne groft og rist dem i 6-8 minutter. Lad dem herefter køle af.
Skær skrællen af appelsinerne, og undgå at få for meget af kødet med. Skær dem derefter i skiver og fordel dem på en tallerken.
Hæld olivenolie over appelsinerne. Hak mynte fint og fordel det og ristede mandler over appelsinerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuglereder med passionsfrugt curd og vaniljeskum