Chiagrød med æblekompot, karamel og mandler

Mexi bowl

Virkelig lækker og mættende mexi bowl med pulled chicken, frisk tomatsalsa, bønner og andre skønne grøntsager, der kan nydes som både aftensmad og frokost. Serveres med creme fraiche, tortilla chips og lime.

Ingredienser
2 pers.

Frisk tomatsalsa
100 g. Majs
1/2 Agurk
100 g. Sorte bønner (Vend dem evt. i lidt olie, persille, salt og peber)
1 Avocado

1/3 Rød spidskål
Marinade:
3 spsk. Olie
1 spsk. Honning
2 spsk. Æbleeddike
Saft fra 1 lime

2 Kyllingebryster
Marinade:
1 spsk. Stærk BBQ
2 spsk. Ketchup
1 spsk. Brun farin
1 spsk. Spidskommen
1 tsk. Stødt koriander
1 tsk. Hvidløgspulver
1/2 tsk. Cayennepeber
1/2 tsk. Røget paprika
Saft fra 1 lime

Derudover:
Creme fraiche
Tortilla chips
Lime


Fremgangsmåde

Riv spidskål på mandolinjern eller snit det fint. Vend det i marinade og sæt på køl.
Rør marinade til kyllingebrysterne og smør dem ind på begge sider. Bag i ovn ved 160 grader i ca. 25 min. Riv kyllingen fra hinanden i strimler og vend det godt rundt i marinaden.
Snit grøntsager og anret det med de øvrige ingredienser i sektioner i en dyb tallerken/skål. Server med creme fraiche, tortilla chips og lime.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chiagrød med æblekompot, karamel og mandler