Rimmet kammusling med agurk, æble og hasselnødder

Græskarkage med valnødder og cream cheese frosting

Den perfekte kage til en kold efterårsdag: En dejlig krydret græskarkage med valnødder i perfekt modspil af syrlig cream cheese frosting.

Ingredienser

Græskarkage:
100 g. Sukker
100 g. Brun farin
150 g. Blødt smør
3 Æg
300 g. Revet græskar
200 g. Hvedemel
1 tsk. Kardemomme
1 tsk. Kanel
1/2 tsk. Stødt nellike
1 tsk. Stødt ingefær
2 tsk. Bagepulver
1 knivspids salt
75 g. Valnødder

Cream cheese frosting:
200 g. Philadelphia
100 g. Smør
150 g. Flormelis
1/2 Vaniljestang
1 tsk. sukker til vaniljestangen
Saft og skal fra 1/2 øko citron

Pynt:
Spiselige blomster
Græskarkerner
Guld støv
Hvide chokoladeperler

Derudover:
Springform 20 cm.
Sprøjtepose
Rundt tylle

Fremgangsmåde

Græskarkage:
Pisk smør, sukker og brun farin. Tilsæt et æg ad gangen og rør videre. Klem væske ud af det revne græskar og tilsæt det.
Bland mel, kardemomme, kanel, ingefær, nellike og salt sammen, og tilsæt det lidt ad gangen til massen (sigt det, så du undgår klumper). Vend til sidst hakkede valnødder i dejen.
Smør din springform, hæld kagemassen i og bag den ved 180 grader i ca. 40 min

Cream cheese frosting:
Pisk smør luftigt. Tilsæt philadelphia, sukker, vanilje og citron (skal og saft) og pisk videre. Til sidst sigtes flormelis i blandingen. Pisk til den har en fast og luftig konsistens. Fyld på sprøjtepose med rundt tylle.

Når kagen er kølet helt af sprøjtes dutter af cream cheese frosting kagen. Den pyntes med spiselige blomster, græskarkerner vendt i guld støv og hvide chokoladeperler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmet kammusling med agurk, æble og hasselnødder