Rød spidskålssalat med mango, edamamebønner og sesamfrø

Æg med sucuk, tomat og grøn peberfrugt

Denne morgenmadsret med æg, sucuk, tomater, rødløg og grøn peberfrugt er inspireret af en ret jeg engang fik serveret til morgenmad på en tyrkisk restaurant i Berlin. Den smagte fantastisk og skiller sig ud fra andre morgenmadsretter, som jeg har fået serveret gennem tiden. Da jeg kom hjem fra Berlin prøvede jeg at genskabe retten og servede den for min kæreste, som ligeledes var helt vild med den. Siden da har det været vores go to morgenmadsret, og jeg synes derfor det er på tide at dele den med jer.

Ingredienser
2 pers.

6 Æg
1 Sucuk
1 Rødløg
1 Grøn peberfrugt
100 g. Cherrytomater
1 Håndfuld finthakket purløg
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Skær sucuk i mundrette stykker og steg det af på en pande. Tag den af panden og læg det til side. Grøn peber skæres i tern, cherrytomater halveres og rødløg snittes fint. Steg grøntsagerne kort af på panden, så de stadig har bid. Æg piskes og kommes på panden med grøntsager og sucuk. Skrab med en paletkniv, som når du laver scrambled eggs.
Til sidst drysses retten med purløg, salt og friskkværnet peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rød spidskålssalat med mango, edamamebønner og sesamfrø