Brombærmuffins med hvid chokoladefrosting

Rød spidskålssalat med mango, edamamebønner og sesamfrø

Denne asiatiskinspirerede salat med marineret rød spidskål, mango, edamamebønner, forårsløg og sesamfrø er uden tivl en af mine favoritsalater! Den er virkelig frisk og er perfekt til tunge retter, som feks. lasagne.

Ingredienser

1/2 Mango
80 g. Edamamebønner
1 Forårsløg
1 tsk. Ristede sesamfrø
1 tsk. Sorte sesamfrø
1/2 Lille hoved rød spidskål

Marinade til kål:
3 spsk. Æbleeddike
1 spsk. Akaciehonning
Citronsaft
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Riv spidskål på mandolinjern eller snit det fint. Rør en marinade af æbleeddike, akaciehonning og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Vend spidskål i marinaden.
Imens skæres mango i tern, forårsløg snittes og edamamebønner koges. Vend det i salaten og top med ristede og sorte sesamfrø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brombærmuffins med hvid chokoladefrosting