Rød spidskålssalat med mango, edamamebønner og sesamfrø
Denne asiatiskinspirerede salat med marineret rød spidskål, mango, edamamebønner, forårsløg og sesamfrø er uden tivl en af mine favoritsalater! Den er virkelig frisk og er perfekt til tunge retter, som feks. lasagne.
Ingredienser
1/2 Mango
80 g. Edamamebønner
1 Forårsløg
1 tsk. Ristede sesamfrø
1 tsk. Sorte sesamfrø
1/2 Lille hoved rød spidskål
Marinade til kål:
3 spsk. Æbleeddike
1 spsk. Akaciehonning
Citronsaft
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Riv spidskål på mandolinjern eller snit det fint. Rør en marinade af æbleeddike, akaciehonning og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Vend spidskål i marinaden.
Imens skæres mango i tern, forårsløg snittes og edamamebønner koges. Vend det i salaten og top med ristede og sorte sesamfrø.
Ingen kommentarer endnu