Bruschetta

Cookies med kokos og chokolade

Endnu en bountyinspireret opskrift – nemlig cookies med kokos og mælkechokolade. Twistet med kokos gør dem, efter min mening, lige en tand bedre end almindelige cookies. (Hvis man altså elsker kokos lige så meget som jeg gør, haha)

Ingredienser
110 g. Sukker
125 g. Brun farin
1 Æg
130 g. Blødt smør
200 g. Hvedemel
50 g. Kokosmel
½ tsk. Vaniljesukker
1 tsk. Bagepulver
150 g. Mælkechokolade
En knivspids salt


Fremgangsmåde
Rør sukker, brun farin og smør sammen og tilsæt æg.
Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og salt og bland det i smør- og sukkermassen.
Tilsæt kokos og rør videre.
Hak chokolade og vend i dejen. Lad dejen stå i køleskabet en time.
Rul kugler af dejen, så de vejer ca. 60 g. Stk.
Bag dem ved 180 grader i ca. et kvarter eller til de er gyldne.
Lad dem køle af inden de serveres.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruschetta