Butterdejespakker med tomat, feta og basilikum

Ceviche med kammusling

Jeg er helt vild med ceviche – og siden jeg fik en fantastisk ceviche med kammuslinger i Berlin, har jeg haft lyst til selv at prøve at lave det. Nu hvor alle weekender skal tilbringes hjemme, synes jeg, at det var en oplagt mulighed endelig at prøver kræfter med ceviche – og det var super lækkert. Husk et koldt glas hvidvin til!


Ingredienser
2 pers.

4 Kammuslinger
1 lime
2 spsk. Olivenolie
1 Rød chili
1/2 Rødløg
2 Forårsløg
2 Radiser
Dild
Urter
Salt og friskkværnet peber


Fremgangsmåde

Skær kammuslingerne i tynde skiver og læg dem i en skål med limesaft, olivenolie, finhakket rødløg og chili, og salt og friskkværnet peber. Lad det stå på køl mindst en time.
Skær forårsløg og radiser i tynde skiver og læg det i vand, så det holder så sprødt til det skal anrettes.
Anret skiver af kammusling i en cirkel på hver tallerken. Undgå at få for meget væske med, men læg lidt rødløg og chili fra marinaden ovenpå. Læg lidt forårsløg og radiser på og pynt til sidst med dild og urter.

2 kommentarer

  • anne kirstine hougaard

    Chevische med kammusling – er der ikke en fejl i opskrift? 2 1/2 lime er meget til 4 kammuslinger.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butterdejespakker med tomat, feta og basilikum