Nøddemarengs med æblekompot, karamel og vaniljeskum

Panini med laks, cream cheese og agurk

Panini er perfekt til en lækker frokost eller som en nem aftensmad. Jeg har oftest lavet panini med en form for kød, men prøvede den anden dag at lave dem med laks i stedet, og det var en succes. I stedet for at samle hele paninien og derefter lægge den i paninimaskien, har jeg denne gang valgt at grille brødet inden og samle den efterfølgende, da jeg ikke bryder mig om, at koldrøget laks og cream cheese bliver varmet, men det er en smagssag.

Ingredienser
2 pers.

4 Skiver surdejsbrød
125 g. Koldrøget laks
1 Avocado
1/2 Agurk
4 Radiser
60 g. Cream cheese
En håndfuld dild
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Grill brødskiverne i en paninimaskine eller steg dem i smør på en grillpande.
Lad dem køle af og forbered grøntsagerne imens. Riv agurk og radiser på et mandolinjern og skær avocadoen i skiver.
Når brødet er kølet af smøres den den nedereste skive med cream cheese. Læg avocado på og drys med salt og friskkværnet peber. Ovenpå lægges laks, dild, agurk og radiser.
Læg den anden skive brød på øverst og nyd din lækre panini.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddemarengs med æblekompot, karamel og vaniljeskum