Bounty
Hvorfor købe bounty når man kan lave dem selv? Det er helt vildt nemt og kræver ganske få ingredienser.
Jeg elsker alt med kokos og har efterhånden lavet bounty en del gange, både i denne version, men også som små bountykugler til jul som en slags konfekt.
Ingredienser
15 stk.
150 g. Kokosmel
200 g. Kondenseret mælk
1/2 tsk. Vaniljesukker
250 g. Mælkechokolade
Fremgangsmåde
Bland kokosmel, kondenseret mælk og vaniljesukker sammen, og sæt blandingen på køl i mindst en halv time.
Form nu små “brød” ud af kokosblandingen. Jeg laver dem ca. samme størrelse som dem man køber.
Sæt dem i fryseren, og lad dem igen stå mindst en halv time. Hvis ikke de har sat sig ordentlig vil de falde fra hinanden når de overtrækkes med chokolade.
Smelt mælkechokoladen over vandbad.
Overtræk nu alle dine koskosbrød med chokolade. Jeg dypper bunden og begge ender i den smeltede chokolade, og tager herefter en ske med chokolade og hælder ud over, så den er dækket over det hele.
Ingen kommentarer endnu