Quesadillas med pulled kylling, avocado og fajitas

Bahn Mi Sandwich

Jeg har desværre aldrig været i asien, men det ligger højt på min rejseliste, bla. fordi jeg er vild med asiatisk mad.
For nogle år siden blev jeg introduceret for denne vietnamesiske sandwich, bahn mi, og har siden spist en del af dem.
Siden da, har jeg flere gange givet mig i kast med at lave dem selv, hvilket efter min mening, smager endnu mere skønt end dem man kan købe rundt omkring i byen.

Ingredienser
2 pers.

1 Baguette
1/3 Kinaradise
2 Mellemstore gulerødder
1/2 Agurk
1 Jalapeño
Et bundt bredbladet persille (koriander, hvis man er til det)
Forårsløg
Kød (Jeg brugte tykstegsbøffer)

Dressing:
1 dl. Mayonnaise
1/2 dl. Neutral yoghurt
1/2 tsk. Stærk chili sauce
1 Fed hvidløg – presset
1 tsk. Fishsauce
1 tsk. Fintrevet ingefær
1/2 tsk. Røget paprika
Saft fra en 1/2 lime
Salt og friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde
Skær kinaradise, gulerod og agurk i lange tynde strimler. Jeg fjerner det midterste af agurken, så det ikke bliver for vandet. Skær jalapeños og forårsløg i skiver. Persillen plukkes.

Steg dit kød, og skær det ud i skiver.
Jeg brugte oksekød (tykstegsbøffer), fordi jeg synes det smager bedst, men kylling og svin kan også bruges.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.

Del baguetten i 2, og skær brødet halvt igennem, så det stadig er ‘lukket’ på den ene side. Smør brødet med dressing, og fyld det med kød og skønne grøntsager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quesadillas med pulled kylling, avocado og fajitas