Græsk salat

Spidskålswraps med spicy kødboller og urtedressing

Spidskålswraps er blevet en af mine favoritter. De kan laves på mange forskellige måder, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der skal i. Da jeg lavede disse, brugte jeg bare hvad der lige var tilgængeligt i køleskabet, så prøv dig frem.
Her et mit bud på en lækker spidskålswrap:

Ingredienser
4 pers.

Kødboller:
500 g. hakket oksekød
2 æg
1 dl. havregryn
1 finthakket rødløg
2 fed hvidløg
2 tsk. chiliflager
1 tsk. spidskommen
1 tsk. friske timianblade
Salt og peber
En håndfuld bredbladet persille

Grønt:
1 Spidskålshoved
1/2 bakke cherrytomater
8 asparges
1/2 bakke champignoner
Forårsløg
Friske krydderurter

Dressing:
Creme fraiche
Friske krydderurter
Citron
Salt og peber

Fremgangsmåde

Alle ingredienser til kødbollerne blandes i en skål, og æltes godt sammen. Form kødbollerne og steg dem i smør på en pande.

Du kan bruge lige de grøntsager, som du har lyst til. Jeg brugte hvad vi lige havde i køleskabet.
Jeg skar asparges i mellemstore stykker, cherrytomater i tern og champignon i kvarte. Jeg stegte kort asparges og champignon på panden. Forårsløg snittes fint og persille plukkes.

Dressingen røres sammen. Jeg brugte creme fraiche 9% og rørte den med bredbladet persille, dild og purløg – og smagte den stil med slat, peber og citron.

Saml din spidskålswrap og pynt med friske urter og forårsløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græsk salat