Salat med varmrøget laks, grønt og dild

Cookies med rabarber og hvid chokolade

Rabarber er en af mine favoritter når det kommer til søde sager. Det er fantastisk i både desserter og bagværk! Og kombinerer man rabarber med hvid chokolade, så finder man, efter min mening, nærmest ikke nogen bedre kombi. Her har jeg valgt at kombinere de to elementer i en cookie. Og de smager lige så godt som det lyder!

Ingredienser
1 æg
50 g. Sukker
100 g. Blødt smør
125 g. Brun farin
175 g. Hvedemel
1 tsk. Vaniljesukker
1 tsk. Bagepulver
130 g. Hvid chokolade
140 g. rabarber
1 knivspids salt

Fremgangsmåde
Rens rabarberne og skær dem i små stykker (ca. 0,5 cm.)
Hak chokoladen
Bland sukker, brun farin og smør sammen og tilsæt æg
Bland salt, vaniljesukker og bagepulver i melet og bland det i smør- og sukkermassen
Vend forsigtigt chokolade og rabarber i dejen
Rul kugler af dejen, så de vejer ca. 60 g. Stk.
Bag dem ved 180 grader i ca. Et kvarter eller til de er gyldne
Lad dem køle af inden de serveres

5 kommentarer

  • Heidi

    Hvor lyder og ser de lækre ud.
    Så ved jeg da, hvad rabarberne i haven kan bruges til

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • marie

    Hvor mange cookies giver opskriften?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Michelle

      Jeg kan faktisk ikke huske præcis hvor mange cookies jeg plejer at få ud af det, men hvis du ruller kugler á 60 g. som jeg skriver i opskriften, så får du den rigtige mængde 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britt

    Kan dejen fryses?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Michelle

      Hej Britt
      Jeg har ikke prøvet at fryse netop denne med rabarber og hvid chokolade, men normalt kan cookiedej sagtnes fryses ned 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med varmrøget laks, grønt og dild